ما افزایش قابل توجه مصرف سوخت و همچنین انتشار آلایندههای تنظیمشده ناشی از سیستم تهویه خودرو را نشان میدهیم.
بنابراین، برای مصرف در شهر، میانگین افزایش 3.1 لیتری در هر 100 کیلومتر، هم برای خودروهای بنزینی و هم برای خودروهای دیزلی مشاهده می شود.
برای آلایندهها، اگر اثرات از مدلی به مدل دیگر متفاوت باشد، میتوانیم به افزایش بسیار قابل توجه آنها در چرخه شهری، به ویژه افزایش NOx (+48٪) و ذرات (+64٪) برای وسایل نقلیه دیزلی توجه کنیم.
نتایج اندازهگیریهای روی میز تست قدرتهای مکانیکی و الکتریکی جذب شده توسط سیستم تهویه مطبوع تحت شرایط مختلف عملکرد خودرو (نظارت بر چرخهها) و برای شرایط عملکرد حرارتی مختلف تهویه مطبوع (بسته به دمای بیرون، نقطه تنظیم دما در محفظه مسافر و غیره).
سپس ما نتایج محاسبه انتشار آلاینده ها و مصرف سوخت را برای یک خودروی سواری با موتور بنزینی 1.4 لیتری مجهز به مبدل کاتالیزوری ارائه می دهیم: این محاسبات از تصاویر فوری داده های جمع آوری شده روی میز آزمایش انجام می شود.
ما اول از همه با مشخص کردن نیاز به انجام اقدامات تحقیق و توسعه برای محدود کردن توان جذب شده توسط تهویه مطبوع که به تشدید پدیدههای آلودگی شهری کمک میکند.
بهویژه در دورههای گرمای زیاد و مطلوب برای اوج ازن، نتیجهگیری میکنیم.
ما همچنین توجه مقامات دولتی را به نیاز به در نظر گرفتن سیستم های تهویه مطبوع و سایر تجهیزات کمکی در رویه های نظارتی برای اندازه گیری آلاینده ها و مصرف جلب می کنیم.
تهویه مطبوع در خودرو چگونه کار می کند؟ کدام اصل فیزیکی تولید سرما را حتی در گرما ممکن می کند؟ همه اینها را در این مقاله که به مدار تهویه مطبوع خود اختصاص داده شده است، کشف کنید.
اول از همه، باید بدانید که اصل فیزیکی مورد استفاده، فشردگیو فشرده سازی گاز است.
هنگامی که فشرده می شود: دما سپس افزایش می یابد.
هنگامی که شل می شود (برعکس فشرده سازی بنابراین): سرد می شود.
در مورد تهویه مطبوع نیز از این پدیده برای به دست آوردن سرما بهره خواهیم برد. افسوس، برای سرد بودن ابتدا باید گرما (با فشرده سازی) تولید کرد، پس بیایید ببینیم که مخترعان چگونه راهی برای حفظ سرما پیدا کرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.